Vacature: Projectmedewerker Huisvesting

Over YNNO

YNNO is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het ontdekken, definiëren, ontwerpen, opleveren en gebruiken van nieuwe manieren van werken. Zij helpt organisaties uit diverse branches om hun prestaties op een hoger niveau te tillen.

De organisatie kan daarmee haar eigen ambities waarmaken en een nieuw niveau van presteren bereiken. Samen met hen werken wij aan een vernieuwende strategie, een geslaagde implementatie en borging van duurzame resultaten. Met een passie voor verbetering brengen wij frisse ideeën en inspiratie mee om mensen te enthousiasmeren, onderling te verbinden en mee te nemen in deze verandering. Naast het adviesbureau heeft YNNO diverse initiatieven zoals het vergaderconcept Youmeet en de werkplekdienst Youwork.

Onze adviseurs kennen als geen ander de kritische succesfactoren en zijn zich bewust van de impact die anders werken heeft op de werkprocessen en de cultuur binnen organisaties. We werken samen met toonaangevende klanten vanuit de overheid en het bedrijfsleven, zoals het kabinet van de Koning, Shell, Liberty Global en DNB.

Wat houdt de functie in?

Als Projectmedewerker Huisvesting werk je mee aan verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers op het gebied van (her-) huisvesting. Je ondersteunt de projectmanager gedurende het gehele project, met de nadruk op de definitie, ontwerp en oplever fase. De rol van Projectmedewerker Huisvesting richt zich met name op de fysieke huisvesting, maar de integrale samenhang en de samenwerking met de andere vakgebieden is altijd een onderdeel van de opdracht.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het opstellen van Programma´s van Eisen, het opstellen van ramingen, het maken van planningen, het deelnemen aan overleggen met opdrachtgever, architect en uitvoerende partijen, begeleiding tijdens de bouw en afstemming met andere deelprojecten betrokken bij de opdracht. Je werkt op de grotere projecten samen met een projectmanager.

         

Wat vragen wij van jou?

Je bent een resultaat- en klantgerichte professional met ervaring en interesse in bouw- en huisvestingstrajecten. Je weet hoe je een project op een projectmatige manier moet aanpakken. Je stuurt in een project op de bekende GOTIK-aspecten. Je bent sociaal vaardig en zoekt proactief verbinding met opdrachtgever en andere stakeholders.

  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding in relevante richting, bijvoorbeeld: Bouwkunde, Civiele Techniek, Vastgoed, (Technische) Bedrijfskunde en minimaal 2 jaar werkervaring;
  • Je bent bekend met de principes van projectmatig werken (bijvoorbeeld Prince2, IPMA, LEAN);
  • Je kunt tekeningen, bestekken en begrotingen lezen en samen met de projectmanager beoordelen;
  • Je hebt affiniteit met nieuwe manieren van werken;
  • Je hebt een natuurlijke interesse in de gerelateerde onderwerpen Smart Buildings en Duurzaam Bouwen en Gedrag en Verandering;
  • Je hebt commercieel inzicht: je herkent kansen voor (aanvullende) werkzaamheden bij de opdrachtgever;
  • Verdere kernwaarden: zelfstandig, gestructureerd, secuur, flexibel, proactief, teamspeler;
  • Kennis van en interesse in relevante bouwkosten is een pré;
  • Kennis van Facility Management is een pré.

Wat bieden wij?

Wij werken in een gedreven en collegiaal team, waarin iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Wij bieden een innovatieve werkomgeving en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanaf je eerste werkdag heb je de kans om samen te werken in een team met collega’s bij opdrachtgevers van toonaangevende organisaties. Er zijn voldoende mogelijkheden om je kennis en kunde aan te scherpen door middel van opleidingen en we zorgen voor goede begeleiding. Je kunt doorgroeien binnen YNNO en je krijgt al snel meer verantwoordelijkheden.

Hoe kom je met ons in contact?

Pas jij in bovenstaand profiel en wil jij ons team versterken? Stuur dan jouw CV én een uitgebreide motivatie waarin je laat zien waarom juist jij de ideale kandidaat bent voor YNNO, naar solliciteer@ynno.com t.a.v. Daniëlle Schrijver of Jamie Nap.