Vacature: Projectmanager Huisvesting en Werkplek

Werkplek

YNNO is op zoek naar talentvolle professionals om ons team Huisvesting en Werkplek te versterken.

Wat bieden wij?

YNNO staat al bijna twee decennia bekend als een innovatief, inspirerend en toonaangevend adviesbureau op het gebied van nieuwe manieren van werken. Wij ondersteunen klanten op het gebied van business process management, digitaal samenwerken, innovatieve inrichtingsconcepten en met de begeleiding van de (gedrags-) verandering.

Met een vast team van vakspecialisten, programma-, project- en verandermanagers slagen wij er al jaren in om complexe projecten op een innovatieve en aantoonbaar succesvolle wijze tot een goed einde te brengen. Naast mooie opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers, bieden wij onze professionals de mogelijkheid om in samenwerking met collega’s te werken aan nieuwe producten en diensten. Wij werken zowel virtueel, bij opdrachtgevers als op ons kantoor in Utrecht (dat als enige kantoor in Nederland de Rietveld ontwerpprijs won) en je werkgebied is heel Nederland.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt je eerste ervaring opgedaan in het ontwikkelen en realiseren van werkconcepten en je bent nu toe aan een vervolgstap in je carrière. Bij YNNO zijn we geen straight forward projectmanagers. We verwachten van jou dat je de impact van de keuzes voor de gewenste manier van werken voor de opdrachtgever identificeert. In deze functie ben je samen met een senior projectmanager de verbindende kracht in het realiseren van projecten van schets tot oplevering. Je speelt concreet in op de dagelijkse praktijk bij het realiseren van een project. Dit varieert van een ontwerpteamoverleg tot een bouwteamoverleg waarbij je de belangen van de opdrachtgever vertegenwoordigd.

Je hebt kennis van bouwkunde en bij voorkeur affiniteit met gebouwgebonden installaties, maar je bent met name gefocust op het proces. Mede door jouw inbreng verloopt het proces soepel en daarmee het project succesvol. Jouw belangrijkste succesfactoren zijn het ‘in control’ zijn, het opleveren van (deel)projecten binnen planning en budget en simpelweg het tevreden stellen van de klant.

Als projectmanager ben jij medeverantwoordelijk voor alle operationele en tactische projectmanagementactiviteiten tijdens de fasen Definiëren, Ontwerpen, Implementeren en Gebruiken onder supervisie van een senior projectmanager. Jouw projecten zijn bijvoorbeeld volledige verbouwingsprojecten vanaf de ontwerpfase tot een succesvolle oplevering van het werkplekconcept. Belangrijk is dat je een teamplayer bent die een positieve bijdrage levert aan ons team. Niet alleen tijdens projecten bij de opdrachtgever, maar ook tijdens onze (sportieve) teamactiviteiten en de vrijdagmiddagborrel. Wij dagen je uit om anders te kijken en andere vragen te stellen. Je werkt vanuit thuis, ons kantoor in Utrecht of bij onze opdrachtgevers. Dit met als werkgebied heel Nederland.

Daarnaast ben je:

 • Een teamspeler: je werkt graag samen aan succesvolle projecten;
 • Flexibel: je zet jouw organisatiesensitiviteit in en past je aan waar nodig;
 • Initiatiefrijk: je komt met creatieve vernieuwende ideeën en oplossingen;
 • Resultaatsensitief: jij werkt proactief naar het beoogde doel;
 • Een sociale netwerker: je legt makkelijk contact.

Wat vragen wij verder?

 • Een afgeronde academische opleiding in een relevante richting (bijvoorbeeld bouwkunde of technische bedrijfskunde);
 • Twee tot drie jaar werkervaring in het managen van huisvestingsprojecten;
 • Bekend met de principes van Prince2 of vergelijkbaar;
 • Je beschikt over adviesvaardigheden en kunt makkelijk schakelen tussen opdrachtgever, gebruiker en leverancier;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Affiniteit met bouwkosten is een pré;
 • Affiniteit voor digitaal werken en de veranderkundige impact van nieuwe manieren van werken;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Hoe kom je met ons in contact?

Pas jij in bovenstaand profiel en wil jij ons team versterken? Stuur dan jouw CV én een uitgebreide motivatie waarin je laat zien waarom juist jij de ideale kandidaat bent voor YNNO, naar solliciteer@ynno.com. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Nick Lettink of Menno Polman via 030 – 76 70 500.