Vacature: Interim Project Manager Huisvesting

Wat verwachten wij van jou?

Vanaf de start tot en met de oplevering van een project zorg je voor de coördinatie. Door jouw inbreng verloopt het proces succesvol. Belangrijk is dat je ons kunt vertegenwoordigen bij opdrachtgevers en daar in teams aan complexe opgaven werkt. Wij creëren inspirerende omgevingen die energie geven en die ervoor zorgen dat mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij dagen je uit om anders te kijken en andere vragen te stellen. Je werkt vanuit ons kantoor in Utrecht, met als werkgebied heel Nederland en België.

Wat vragen wij verder?

  • Een afgeronde hbo en/of academische opleiding in een relevante richting.
  • Je hebt drie tot tien jaar werkervaring in het managen van complexe, multidisciplinaire projecten
  • Je bent goed ingevoerd in de principes van het proces- en projectmanagement en hebt aantoonbare ervaring met geïntegreerde contractvormen, aanbestedingsvormen, budgetbewaking en bouw- en projectorganisatievormen
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Hoe kom je met ons in contact?

Pas jij in bovenstaand profiel en wil jij ons team versterken? Stuur dan jouw CV én een uitgebreide motivatie waarin je laat zien waarom juist jij de ideale kandidaat bent voor YNNO, naar solliciteer@ynno.com t.a.v. Danielle Schrijver. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Jan-Peter Kastelein via 030-7670500.