Vacature: Interim Junior Project Manager Huisvesting

Wat verwachten wij van jou?

Je werkt samen met je collega’s in projectteams op zeer diverse toonaangevende projecten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: het voorbereiden en ondersteunen bij het opstellen van aanbestedingsdocumenten, zoals programma’s van eisen, het coördineren van de verschillende werkzaamheden op de projecten, notuleren bij diverse vergaderingen en het opstellen en bewaken van planningen. Door jouw vermogen om proactief mee te denken ontzorg je de (senior) projectmanagers en onze opdrachtgevers. Onder leiding van een (senior) projectmanager krijg je de ruimte om jezelf breed te ontwikkelen vanuit je interesses en talenten. Je werkt vanuit ons kantoor in Utrecht, met als werkgebied heel Nederland en België.

Wat vragen wij verder?

  • Een afgeronde hbo en/of academische opleiding in een relevante richting.
  • Minimaal 2-4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt vanuit je opleiding of ervaring kennis van projectmanagementmethodes (GROTIK), duurzaamheidtoepassingen, aanbestedingsvormen, budgetbewaking en bouw- en projectorganisatievormen.
  • Je bent zelfbewust en hebt het vermogen om verbinding te maken met anderen, te voelen wat er speelt daar effectief op te reageren.
  • Je bent niet bang om fouten te maken, wij zien fouten maken als startpunt voor leren en vernieuwen.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Hoe kom je met ons in contact?

Pas jij in bovenstaand profiel en wil jij ons team versterken? Stuur dan jouw CV én een uitgebreide motivatie waarin je laat zien waarom juist jij de ideale kandidaat bent voor YNNO, naar solliciteer@ynno.com t.a.v. Danielle Schrijver. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Jan-Peter Kastelein via 030-7670500.