YNNO is expert in het besturen van Projecten en Programma’s die gerelateerd zijn aan nieuwe manieren van werken. We werken altijd nauw samen met de opdrachtgever omdat het eindresultaat volledig moet aansluiten bij uw organisatie, ambities en de mensen die er werken.

Bewezen standaarden

Wij verbinden ons aan de opdracht én aan de mensen binnen de organisatie, op alle niveaus.
Voor ons zijn alle trajecten een gezamenlijk proces, dat begint met de mensen waarvoor we werken en eindigt met een innovatieve werkomgeving gericht op de huidige en toekomstige manieren van werken, ongeacht of het nu gaat over de fysieke- of de digitale werkomgeving.
Wij werken volgens actuele- en bewezen standaarden op het gebied van Project- en Programmamanagement. We zorgen daarbij dat de werkmethodiek past binnen de omgeving van de opdrachtgever. We realiseren uw doelstellingen binnen de gestelde kaders van kwaliteit, tijd en budget.

Wij helpen je graag verder!

Ben je op zoek naar de beste project en programmamanager voor de begeleiding en realisatie van een nieuwe manieren van werken? Neem dan contact op met ons kantoor via 030-7670500 of via onderstaand contactformulier. Na een zorgvuldige intake, maken wij een voorstel en stellen wij graag het team aan je voor.