De Ambitie

IDEXX (Amerikaans bedrijf met vestigingen in 60 landen, gericht op innovatieve diagnostiek en technologieën voor betere veterinaire zorg) heeft de ambitie om met de verbouwing van de begane grond van het Europese hoofdkantoor niet alleen een eerste stap te zetten om de huisvesting op orde te brengen, maar bovenal een toekomst vaste werkomgeving te creëren waarin op een nieuwe manier wordt gewerkt. Hiermee wordt de basis gelegd voor de lange termijn huisvestingsstrategie.

De nieuwe werkomgeving is open, transparant en kenmerkt zich door een duidelijke merkbeleving.

De Rol van YNNO

YNNO heeft in eerste instantie geholpen bij de visievorming en de ontwikkeling van het huisvestingsconcept en het (helpen) opstellen van het Programma van Eisen voor de begane grond en de kelderverdieping. Middels workshops is de input van gebruikers vertaald in ontwerpoplossingen.

Vervolgens heeft YNNO op turn-key basis het project aangenomen. YNNO heeft opgetreden als gedelegeerd projectmanager namens IDEXX met de volledige verantwoordelijkheid om binnen budget alle uitvoerende werkzaamheden te coördineren en alle leveranciers aan te sturen.

Het Resultaat

Het project heeft geleid tot een volledig nieuw ingerichte begane grond en kelder, bestaande uit een activiteit gerelateerde werkomgeving voor de HR- en de Sales afdeling in combinatie met een gemeenschappelijke espressobar annex lunch- en vergadercentrum waar alle medewerkers van IDEXX gebruik van kunnen maken.
Het resultaat is een frisse nieuwe werkomgeving waar de medewerkers van diverse nationaliteiten met trots in werken en vergaderen.
Thijs Glasz (HR Director International) en Pennie Arbouw-Heimans (Leadership Development IDEXX International) : “Het idee was dat de nieuwe werkomgeving aan zou sluiten bij onze kernwaarden, vertrouwen, samenwerken, en creativiteit, en dat is gelukt.”