Yvette Tietema

Yvette is een ervaren consultant en helpt inmiddels al meer dan 10 jaar klanten om anders over werk na te denken en betere werkomgevingen te creëren.

Yvette gebruikt haar inhoudelijke kennis vanuit de positieve psychologie, neurowetenschappen en werkplek ontwerp en combineert dit met haar strategische kennis vanuit haar master bedrijfskunde. Hiermee kan zij organisaties, teams en individuele medewerkers helpen hun volle potentieel te benutten. Zij is ervan overtuigd dat je projecten vanuit een breed perspectief moet bekijken, rekening houdend met het individu, werkpatronen, sociale situaties en omgevingskenmerken.

Yvette’s doel is om mensen bewust te laten zijn van de rol die gezondheid en vitaliteit speelt in hun werk en leven. Tevens wil zij medewerkers de inzichten en gereedschappen aanreiken om op een gezonde en vitale manier te kunnen (samen)werken. Ze adviseert en begeleidt organisaties naar nieuwe manieren van werken en helpt hen bij het maken van betekenisvolle keuzes voor het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit van teams en individuele medewerkers.

Het uiteindelijke doel is dat organisaties een goede balans vinden tussen het aan de ene kan efficiënt inzetten van medewerkers en omgevingen, en het aan de andere kant het gezond en vitaal houden van medewerkers. Eén op de acht medewerkers in Nederland heeft, volgens TNO-onderzoek, burn-out gerelateerde klachten en dit aantal lijkt alleen maar toe te nemen. Het is tijd voor duurzame organisatieontwikkeling!

“One size fits none”