Robbert van Nes

Mijn missie is om het leven van de werkende mens te verbeteren door het neerzetten van een effectieve informatievoorziening.

Simpel gezegd wil ik ervoor zorgen dat de werknemers de juiste informatie op de juiste tijd en wijze beschikbaar hebben zonder frustraties. Die frustraties zet ik liever om in energie, bijvoorbeeld op de tennisbaan…. In mijn opdrachten zet ik graag de werknemer centraal, hier stem ik de processen, technologie en governance op af om tot resultaten te komen.

In Nederland en Nieuw Zeeland heb ik zowel bij overheid als private organisaties diverse projecten tot een goed einde gebracht. Mijn opdrachtgevers waardeerden dat ik vaak al in een vroeg stadium van een project resultaat kon leveren.

Ik ben snel in staat om informatiestromen van complexe processen te doorgronden zonder het grotere doel uit het oog te verliezen. Hier ben ik erg trots op en daar haal ik veel energie en voldoening uit. Ik kijk er naar uit om bij uw organisatie bij te dragen aan uw “energized workers”.

Mijn opdrachtgevers waardeerden dat ik vaak al in een vroeg stadium van een project resultaat kon leveren.

 

Robbert van Nes