Myrthe Heijnen

Myrthe is adviseur op het raakvlak Huisvesting & Werkplek en Gedrag & Verandering bij YNNO.

Een nieuwe manier van werken betekent voor mensen meer dan alleen hun handelingen aanpassen. Voor Myrthe zit het belang van verandering in men bewust maken wat een nieuwe manier van werken betekent voor geldende afspraken, nieuwe werkpatronen, manieren van leidinggeven en de omgang met elkaar in een nieuwe digitale of fysieke omgeving. De juiste aandacht voor de relatie tussen gebouw en het gedrag van de gebruiker, dát brengt werkproces en de organisatie in balans.

Myrthe is ervaren in het ontwikkelen van begeleidingstrajecten en het daarna in de praktijk brengen van het uitgestippelde pad: begeleiden van teams en managers, het organiseren van actieve bijeenkomsten en het betekenis geven aan welke training of skills nodig zijn om in de verandering een weg te vinden.

Daarnaast staat voor Myrthe het waarborgen van de gezondheid van werknemers binnen de werkomgeving hoog in het vaandel. Ze studeerde Health and Society aan de Wageningen Universiteit en heeft zich hierbij gespecialiseerd in de relatie tussen de gebouwde omgeving, gezondheid en stress. Door haar betrokkenheid en grote interesse in de onderzoekswereld weet zij de verdieping te vinden in de praktijk.