Magda Speksnijder

Ik ben specialist in gedragsverandering bij leiderschap- en teamontwikkeling.

Medewerkers stappen meestal niet op vanwege de baan, maar vanwege hun baas. Naast de manier van werken, de werkomgeving en technologie is vooral de manier van leidinggeven cruciaal voor het werkplezier van medewerkers. Leidinggeven is een complex vak wat specifieke vaardigheden vraagt. Met gerichte oefening, ervaring en bewuste reflectie is het mogelijk om stap voor stap deze leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Het is mijn ambitie om zoveel mogelijk leidinggevenden door gerichte coaching en begeleiding deze vaardigheden aan te leren. Hierdoor zal het verzuim en verloop afnemen en het werkplezier en het bedrijfsresultaat toe nemen.

Ik breng zaken in beweging doordat ik zakelijk ben en resultaten wil behalen. Daarnaast ben ik sociaal en werk ik vanuit de verbinding met mensen. Ik heb veel ervaring op het gebied van verandermanagement en specifiek daarbij de rol van de leidinggevende voor de benodigde gedragsverandering. Mijn belangrijkste uitgangspunt:

‘HET OP DE JUISTE MANIER MOTIVEREN, COACHEN EN FACILITEREN IS ÉÉN VAN DE BELANGRIJKSTE VOORWAARDE VOOR SUCCES’.

Ik maak hierbij gebruik van de laatste wetenschappelijk onderbouwde theorieën vertaald naar een praktische aanpak. Om duurzaam succes te hebben moeten teams zich continu aanpassen aan de veranderende situatie. Gemotiveerde medewerkers die op de juiste plek zitten, hun talenten benutten om als team hun resultaten te behalen is waar ik voor ga. Dit geeft mij de voldoening om dagelijks met veel energie en enthousiasme aan het werk te gaan en eruit te halen wat erin zit.

Magda is sinds 2020 gelieerd aan YNNO en werkt in diverse projecten met YNNO samen.

Magda Speksnijder
Hier downloaden