Hadewych de Groot van Embden

Mijn naam is Hadewych en ik ben sinds november 2019 Trainee bij YNNO. Tijdens mijn studie bouwkunde ontwikkelde ik niet alleen een passie voor het ontwerpen van gebouwen en omgeving, maar heb ik me altijd geïnteresseerd in hoe organisaties werken.

Hoe kunnen we de verschillende processen, structuren en culturen in organisaties verbeteren? Niet alleen ten goede van productiviteit en groei, maar met name om het geluk, verbinding, vertrouwen en eigenaarschap van de werknemers te verbeteren.  Ik geloof dat om dit te realiseren, met name ruimte en openheid nodig is.

Bij YNNO krijg ik die ruimte om dit verder te onderzoeken zowel op het gebied van huisvesting als op grotere thema’s. Zoals een onderzoek naar de drijfveren van mensen en hoe we deze kunnen integreren in onze eigen aanpak. Door de waarden van mensen mee te nemen kan een eerste stap worden gezet naar een omgeving en uiteindelijk een organisatie die de verschillende drijfveren en werkstijlen van de werknemers respecteert en reflecteert. Creatieve oplossingen, gericht op de lange termijn die echt aansluiten bij het werk en profiel van de werknemers en organisatie, om zo de meeste waarde te creëren. Dat is waar ik energie van krijg.

Binnen YNNO krijg ik de ruimte, om te ontdekken, om vrij na te denken, mij verder te ontwikkelen zowel persoonlijk als professioneel en nooit te stoppen met leren. Ik hoop dat ik  anderen deze zelfde ruimte kan geven.

Creatieve oplossingen, gericht op de lange termijn die echt aansluiten bij het werk en profiel van de werknemers en organisatie, om zo de meeste waarde te creëren. Dat is waar ik energie van krijg.