Hadewych de Groot van Embden

Mijn naam is Hadewych en ik ben sinds 2020 consultant bij YNNO. Tijdens mijn studie bouwkunde ontwikkelde ik niet alleen een passie voor het ontwerpen van gebouwen en omgeving, maar heb ik me altijd geïnteresseerd in hoe organisaties werken.

Hoe kunnen we de verschillende processen, structuren en culturen in organisaties verbeteren? Niet alleen ten goede van productiviteit en groei, maar met name om het geluk, verbinding, vertrouwen en eigenaarschap van de werknemers te verbeteren. Ik geloof dat de fysieke ruimte en begeleiding hier een grote rol in kan spelen.

Bij YNNO houd ik mij met name bezig met werkplekstrategie, conceptontwikkeling en nieuwe manieren van werken. Ik vind het belangrijk dat wij in onze concepten en aanpak niet alleen kijken naar de functionele eisen en behoeften, maar dat er ook aandacht is voor de persoonlijke drijfveren van mensen. Door de emotionele behoeften van mensen mee te nemen kan een eerste stap worden gezet naar een waardegedreven organisatie die de verschillende drijfveren en werkstijlen van de mensen respecteert en reflecteert. Creatieve oplossingen, gericht op de lange termijn die echt aansluiten bij het werk en drijfveren van de mensen en de organisatie, om zo de meeste waarde te creëren. Dat is waar ik energie van krijg.

Binnen YNNO krijg ik de ruimte, om te ontdekken, om vrij na te denken, mij verder te ontwikkelen zowel persoonlijk als professioneel en nooit te stoppen met leren en ontwikkelen. Ik hoop dat ik anderen deze zelfde ruimte kan geven.

Creatieve oplossingen, gericht op de lange termijn die echt aansluiten bij het werk en drijfveren van de mensen en de organisatie, om zo de meeste waarde te creëren. Dat is waar ik energie van krijg.

 

Hadewych de Groot van Embden