Onze experts ondersteunen en adviseren bij vraagstukken omtrent vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een vitaliteitsbeleid of om het bevorderen van gewenst vitaal gedrag in de organisatie, onze HRprofessionals werken graag met u samen voor meer impact.

Diagnosetool Vitaliteit en investeringsplan voor verzuimpreventie

Onze adviseurs gebruiken een diagnosetool, op basis van wetenschappelijke inzichten, waarmee we de oorzaken die vitaliteit in de weg staan inzichtelijk maken. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het resultaatgericht het verhogen van de vitaliteit. 

In-company trainingsprogramma: 7 pijlers voor vitaliteit

We hebben een gebruiksvriendelijk en effectief trainingsprogramma voor het bevorderen van de vitaliteit op het werk. De onderwerpen die in het trainingsprogramma worden behandeld helpen medewerkers:

  • hun sterke karaktereigenschappen te kennen en weten in te zetten;
  • strategieën te hebben om met stress om te gaan;
  • effectief en bewust met anderen (binnen en buiten het werk) te communiceren;
  • controle te hebben over hun emoties;
  • een positieve mindset en constructieve gedachten te hebben;
  • tijd effectief en efficiënt weten in te delen, zodat zij tijd overhouden voor andere belangrijke dingen in hun leven;
  • gezonde gewoontes te hebben voor een fit en gezond leven.

Dit helpt medewerkers om beter om te leren gaan met werkdruk en werkstress, waardoor op een vitale manier werken de nieuwe norm wordt.

Vitaliteitsprogramma voor leidinggevenden

Verzuim op leidinggevend niveau brengt grote risico’s met zich mee en vraagt dan ook om een grote mate van stressbestendigheid. Het is daarom verstandig om te investeren in de vitaliteit van leidinggevenden, managers en directieleden binnen uw organisatie, zodat zij een positief rolmodel worden op het gebied van vitaliteit, veerkracht en werkgeluk.

Train-de-trainer

Als organisatie is het een uitdaging om kennis en expertise vast te houden. Bied daarom uw HR-team en leidinggevend personeel de beste inzichten, kennis en vaardigheden op het gebied van preventief investeren in duurzame inzetbaarheid, verzuimreductie en HR-analytics. Onze experts helpen uw medewerkers graag in hun ontwikkeling naar professioneel meesterschap met het train-de-trainer programma.

Ondersteuning van het HR-team

Onze experts adviseren en trainen HR-professionals bij het ontwikkelen van interne trainingsprogramma’s, interventies en vitaliteitsbeleid, zodat vitaliteit en duurzame inzetbaarheid ingepast kan worden in de HR-praktijk.


Alle expertises