Summer Experience 2017

Zomertijd, dé periode in het jaar met meer ruimte in agenda én hoofd om nieuwe kennis op te doen en contacten te leggen. Daarom organiseren we ook dit jaar de YNNO’s Summer Experience; drie inspiratiesessies waarbij we in gaan op actuele onderwerpen. We gaan in gesprek, gaan samen op ontdekkingsreis en sluiten de middag af met een zomerse cocktail.

De Summer Experience is voor iedereen toegankelijk en deelname is gratis*.
Om de sessies interactief te houden waarderen wij een actieve bijdrage van alle deelnemers vanuit eigen ervaring met het betreffende onderwerp.

Programma

  • 25 augustus – Employee Experience: het winnen van het hoofd én het hart van je medewerkers

Een positieve Employee Experience kan een organisatie opstuwen tot grote hoogte. Of zoals topondernemer Richard Branson het zegt: ‘Als je je medewerkers op de eerste plaats zet, je klanten op de tweede en je aandeelhouders op de derde dan is het resultaat dat je aandeelhouders het prima doen, je klanten nog beter en je medewerkers gelukkig zijn’. Medewerkers met een positieve Employee Experience zitten lekker in hun vel en presteren vaak beter, zeggen minder snel hun baan op en voelen zich verantwoordelijk voor de bedrijfsresultaten. Het ontwerpen van een positieve Employee Experience is echter niet eenvoudig. Het vereist aandacht voor de fysieke, sociale en culturele omgeving waarin medewerkers werken alsmede de vaardigheden en het gereedschap dat ze nodig hebben om het dagelijks werk te kunnen verrichten. Tijdens deze workshop bespreken we een aantal klant casussen en gaan we samen op zoek naar een manier waarop je binnen je eigen organisatie een start kunt maken met het creëren van een positieve Employee Experience.

  • 1 september – Het succes van een Readiness Check bij een verandertraject rondom nieuwe manieren van werken

Mensen veranderen niet op dezelfde manier als kantoorpanden of IT-systemen. Want lang niet iedereen reageert even rationeel op veranderingen. Hoe irrationeel ook, de meeste reacties zijn wél voorspelbaar. YNNO heeft tienduizenden mensen begeleid bij verandering van hun houding en gedrag rond de introductie van nieuwe manieren van werken. Op basis van die jarenlange ervaring, in verscheidene sectoren, hebben we effectieve instrumenten ontwikkeld. Instrumenten die we in bijna al onze begeleidingstrajecten gebruiken. Tijdens deze Summer Experience laten we je kennis maken met een aantal toppers uit onze veranderkundige toolkit. 

  • 15 september – Digitalisering een must of een lust?

Digitalisering van je bedrijfsprocessen is vandaag de dag nog steeds een hot topic. Waar veel organisaties jaren geleden de stap hebben gemaakt naar het digitaliseren van documenten zijn diezelfde organisaties vandaag de dag toe aan de volgende stap: het volledig digitaliseren van de bedrijfsprocessen.

Organisaties zoeken meer aansluiting bij de alsmaar toenemende vraag van klanten en burgers om alles digitaal af te handelen. Robotics, Business Process Management, Customer Relation Management en digitale klantinteractie op basis van data en persoonlijke skills: de techniek geeft nu meer dan ooit kansen om het werk beter, leuker en slimmer in te richten. Tijdens deze Summer Experience leer je wat de kansen in de hedendaagse markt zijn en krijg je inzicht in hoe een dergelijk traject aan te pakken.

Locatie

De sessies vinden in de middag plaats op onze inspirerende locatie Youmeet. Je vindt Youmeet in Creative Valley Orteliuslaan 11, 3528 BA in Utrecht.

Ben jij erbij? Meld je nu aan!


*De deelname is gratis maar het aantal beschikbare plekken is beperkt. Wij gaan ervan uit dat je aanwezig zult zijn als je je hebt aangemeld. Mocht je toch onverwachts verhinderd zijn, geef dat dan zo snel mogelijk aan ons door. Dan kunnen wij iemand anders de kans geven om deel te nemen. Graag minstens 48 uur van te voren via de mail naar info@ynno.com!