Integraal en kundig. Dat is wat YNNO kenmerkt als het gaat om nieuwe manieren van werken en wat je van ons mag verwachten. Integraal omdat wij organisatieontwerp, proces innovatie, huisvesting, digitaal werken, gedrag & verandering en vitaliteit niet los zien van elkaar. Kundig omdat wij op alle gebieden de kennis in huis hebben. Met een vaste kern van zo’n 35+ consultants begeleiden wij je naar een nieuwe manier van werken.

Deskundig en ervaren

Onze consultants zijn gespecialiseerd in een of meerdere adviesgebieden. Of het nu gaat om innovatieve manieren van organiseren, business procesmanagement en digitaal (samen)werken, een Programma van Eisen voor (her)huisvesting, het verhogen van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van organisaties, teams en individuen of teamgerichte begeleiding naar nieuwe manieren van werken. Doordat zij nauw met elkaar samenwerken en de een de ander aanvult, kunnen we altijd een complete oplossing bieden.

Een hang naar ontwikkeling

De kennis van onze consultants reikt ver en dragen we op allerlei manieren uit. We doen wetenschappelijk onderzoek, zijn onderdeel van denktanks, spreken op conferenties en publiceren in relevante media. Kennis die we continu aanvullen met studies en conferentiebezoeken op specifieke onderwerpen als procesinnovatie, nieuwe technologie, duurzaamheid, gezondheid en welzijn.

Extra versterking of expertise

Soms vraagt een project om tijdelijke versterking van je team of om extra expertise. In dat geval kunnen wij je ook aan een interim manager helpen voor specialistische vraagstukken of complexe projecten. Onze interim managers werken nauw samen met onze gespecialiseerde consultants voor de aanvulling van kennis en capaciteit op specifieke onderdelen.

Wij helpen je graag verder?

Ben je op zoek naar advies en begeleiding voor nieuwe manieren van werken? Neem dan contact op met ons kantoor via 030-7670500. Na een zorgvuldige intake, maken wij een voorstel en stellen wij graag het team aan je voor.

Contactformulier