Uitnodiging 3-daagse Masterclass

 • youmeet-create

De succesformule voor het verbeteren van UW werkomgeving!

Een unieke 3-daagse masterclass over nieuwe manieren van werken.

Inhoud en thema

Als u wilt weten wat de succesformule is om tot een werkomgeving te komen die het werk nu en in de toekomst maximaal ondersteunt, dan is deze 3-daagse masterclass bij uitstek geschikt voor u.

Tijdens de masterclass leert u hoe u programma’s ontwerpt waarin verandering van fysieke, virtuele en gedragsmatige aspecten elkaar versterken.

Hoewel Het Nieuwe Werken een veelgehoorde term is, dekt deze term de lading al lang niet meer. Nieuwe technologie, medewerkers die andere eisen stellen en concurrentie die toeneemt. Hoe kun je je als organisatie in deze nieuwe wereld staande houden? Een groot aantal organisaties in Nederland heeft haar manier van werken reeds veranderd. Zij hebben een moderne werkstijl ingevoerd of hebben jaren geleden al een nieuw kantoorconcept ingevoerd. Tegelijkertijd staan veel organisaties aan het begin van de overgang naar een nieuwe manier van werken. Het ontwikkelen en invoeren van een nieuwe werkstijl gaan niet vanzelf: het gaat om een ingrijpende verandering met steeds nieuwe thema’s. Gezondheid, Smart Building, Hospitality, Agile werken en Biophilic design. Het denken over de werkplek is een proces dat continu door gaat.

In deze masterclass krijgen deelnemers handvatten om succesvol aan de slag te gaan met nieuwe manieren van werken.

Programma

Dag 1 bij Creative Valley/ Youmeet te Utrecht, woensdag 11 oktober 2017

 • Jan-Peter Kastelein (onderzoeker, lector, performance coach en adviseur) over: historisch kader en trends, experience design, what’s new?
 • Rondleiding door Creative Valley.
 • Fiona Vos (Studio dVO, Environmental Psychology and Knowledgeable Design) over: omgevingspsychologie, de invloed van de werkomgeving op wellbeing van de medewerkers.
 • Frederik van Steenbergen (managing partner binnen YNNO) over: vertaling van strategie naar leidende principes en uitgangspunten voor de werkomgeving.

Dag 2 bij Greenpeace te Amsterdam, donderdag 2 november 2017

 • Hans Reineke (architect, directeur Hollandse Nieuwe) over: het ontwerpen van de werkplek.
 • Maarten Bahlman (adviseur digitaal werken) over: het ontwerpen van de digitale werkomgeving.
 • Rondleiding hoofdkantoor Greenpeace.
 • Creatieve ontwerpsessie over een door de deelnemers ingebrachte casus.

Dag 3 bij GGzBreburg te Tilburg, dinsdag 28 november 2017

 • Vincent Cornelissen (adviseur Gedrag en Verandering) over: de ongemakkelijke waarheid van change management binnen HNW-projecten.
 • Jan Gerard Hoendervanger (onderzoeker, lector Hanze Hogeschool) over onderzoeken naar ‘activiteit-gerelateerd werken in de praktijk’.
 • Ruud Vermeulen (project- en programma manager) over: programma management, hoe organiseer je complexe programma’s, hoe beheers je de risico’s, hoe richt je besluitvorming in?
 • Rondleiding door het net nieuw ingerichte gebouw.

 

De sessies beginnen telkens om 11.00u en zullen rond 18.30u eindigen. Wij verzorgen elke sessie een uitgebreide lunch en borrel.

Lijkt de masterclass iets voor uzelf, een collega of voor een relatie, neem dan contact met ons op!

Kosten

De kosten bedragen € 1750 euro (ex. BTW) of  met vroegboekkorting € 1495,-.

De vroegboekkorting voor de masterclass loopt tot 1 juli 2017.

.